Петков и Василев практически нямат власт над малка група шефове в НЕК, свързани с ГЕРБ и ДПС

NetNews

Много хора ме питат тук, дали започнахме ремонта на ПАВЕЦ “Чаира” с японските ми партньори, построили централата след скандала между Делян Добрев и Асен Василев в петък в “Панорама”, който привлече вниманието към проблема.

Пак казвам: Нищо не вършим и не се очертава нещо да вършим, както не ни допускаха 30 години до централата след построяването ѝ, което доведе до тази катастрофа!

Независимо от думите на Кирил Петков, преди и на Асен Василев, те практически нямат власт над малка група шефове в НЕК свързани с ГЕРБ и ДПС, които правят всичко по силите си да прикрият причините за катастрофалната авария, да оневинят фирмата изпълнявала този “ремонт”, да фалшифицират истинските причини, но най-важното да не допуснат японците да възстановят централата.

Готови са на всичко да не допуснат да излезе истината за ПАВЕЦ “Чаира” и правят всичко да създадат документи с невярно съдържание.

Не мога да знам, защо ГЕРБ и ДПС са разпоредили такова поведение, но явно целта им е повишаване на инфлацията ползвайки високите цени на електроенергията и така да създават обществено напрежение и да се върнат по някакъв начин на власт.

Скоро подобни неща ще започнат да стават и в АЕЦ “Козлодуй”, който се подчинява само на руснаците и Борисов, а правителството не съществува за шефовете там.

Живеем в гражданска война между прозападното ни правителство, каквото и да е то, можещо или не, и воюващите срещу него завзели разни държавни територии руски енергийни окупационни сили, които действат с подкрепата на “корупционни сепараристи” от ГЕРБ и ДПС.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Цената на бензина удари исторически рекорд

Цените на бензина в САЩ достигнаха най-високите си стойности за всички времена, въпреки усилията, положени от властите да ограничат покачването им, следва от доклада на Американската автомобилна асоциация. Цената на един галон (от 3,79 до 4,55 литра) бензин средно в страната към събота е 4,452 USD, дизелово гориво – 5,565 […]