Петър Личев от листата на „Изправи се! Мутри вън!“ в Ямбол

NetNews

Петър Личев е собственик на малка млекопреработвателна фирма и е втори в листата ни в Ямбол.В нашите листи са обикновените хора, земеделски производители, собственици на малък бизнес, хора, познаващи проблемите и борещи се за промяна всеки ден.

Петър Личев е пример за социално ангажиран и отговорен представител на бизнеса от Ямболския регион, споделя за него пък водачът на листата на „Изправи се! Мутри вън!“ в Ямбол Станчо Ставрев. И допълва: Общински съветник, обществено ангажирана личност, ежегоден домакин и щедър дарител на Благотворителните балове на община „Тунджа“ – една от най – мащабните инициативи в страната в подкрепа на детското здраве и развитие и на успехите на подрастващите в областите на културата, спорта и образованието.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Audi разработва електрически SUV на базата на Porsche

Шефът на Audi Маркус Дюсман, потвърди, че от марката разработват електрически SUV, който ще взаимства технологии от електрическото Porsche Macan. Той ще носи името Q6 E-Tron и ще се появи на пазара още през следващата година. Това ще е първият автомобил на германската компания, който ще използва новата платформа на […]