Петъчен киноафиш Ямбол

NetNews

Новата година на голям екран в Ямбол стартира с три премиерни прожекции: KING MAN: ПЪРВА МИСИЯ, МУЛАН ПРИНЦЕСАТА ВОИН и КЛИФЪРД, ГОЛЯМОТО ЧЕРВЕНО КУЧЕ. Единственото кино в Ямбол – „Елит” предлага и тази седмица топ заглавията СПАЙДЪР-МЕН: НЯМА ПЪТ КЪМ ДОМА 3D и МАТРИЦАТА: ВЪЗКРЕСЕНИЯ. Вижте цялата програма на киното за 7-13 януари 2022 г.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

МУЛАН ПРИНЦЕСАТА ВОИН

Дати: 7-13.01.2022

Час на прожекциите: 16:15, допълнителни прожекции в събота и неделя от 12:30.

Цена на билетите: 7,00 лв. / 6,00 лв. за деца до 14 год.

Мулан се предрешава като мъж, за да заеме мястото на баща си и си създава име на див и непокорен воин. Усвоила до съвършенство боравенето с меча, тя започва да мечтае да опознае света.

Един ден, когато е изпратена на мисия, за Мулан неочаквано започва вълнуващо приключение. Узнавайки за заговор, готвен срещу страната ѝ, принцесата постепенно разбира какво всъщност означава да бъдеш воин, превръща се в герой и открива истинското си призвание.

KINGS MAN: ПЪРВА МИСИЯ

Дати: 7-9.01.2022

Час на прожекциите: 20:30

Цена на билетите: 8,00 лв.

„King’s Man: Първа мисия” ни връща към корените на първата независима шпионска агенция, работеща на най-високо ниво на дискретност и чиято нестандартна дейност е едновременно изискана и брутална, цивилизована и безмилостна. Когато най-безскрупулните злодеи и престъпни гении в историята, сред които Распутин, Мата Хари, Ерик Ян Ханусен и Вилхелм II се събират, за да планират война, която да избие милиони хора, съдбата на света пада върху плещите на млад джентълмен, който влиза в надпревара с времето, за да предотврати драматичния изход от събитията.

КЛИФЪРД, ГОЛЯМОТО ЧЕРВЕНО КУЧЕ

Дати: 7-13.01.2022

Час на прожекциите: 14:30

Цена на билетите: 7,00 лв. / 6,00 лв. за деца до 14 год.

Вдъхновен от изключително популярната поредица от детски книжки на писателя и художник Норман Брайдуел, „Клифърд, голямото червено куче” ще ни запознае с невероятния Клифърд и младата Емили, които ще ни покажат, че любовта може да има невероятни размери и форми.
В училище никога не е било лесно, но за Емили Елизабет (Дарби Камп) е дори още по-трудно. Тя не само е новото момиче в класа, което все още няма приятели, но и всекидневно е подложена на тормоз и подигравки от новите си съученици. На майката на Емили (Сиена Гилори) не й е по-леко. Тя отглежда дъщеря си сама и когато й се налага да замине по работа извън града, със свито сърце поверява Емили на своя много забавен, но доста вятърничав брат Кейси (Джак Уайтхол). Точно това е и денят, в който Емили открива другар в лицето на симпатичното червено кутре Клифърд, което мистериозен спасител на животни (Джон Клийз) ѝ подарява. Тя обаче не подозира, че само за една вечер малкият ѝ четириног приятел ще се превърне в гигантско триметрово куче. А това води след себе си едно незабравимо приключение.

СПАЙДЪР-МЕН: НЯМА ПЪТ КЪМ ДОМА 3D

Дати: 7-13.01.2022

Час на прожекциите: 18:00

Цена на билетите: 9,00 лв. / 7,00 лв. за деца до 14 год.

За първи път във филмовата история на Спайдър-Мен, самоличността на нашия дружелюбен герой е разкрита.

Това води до сериозен конфликт между неговите отговорности на супергерой и обикновения му живот, поставяйки хората, важни за него, в огромна опасност.

Подтикнат от това притеснение, той се обръща към д-р Стрейндж за помощ да възстанови неговата тайна, но това заклинание отваря дупка между световете и освобождава някой от най-опасните злодеи, срещу които се е борил Спайдър-Мен.

Питър Паркър ще трябва да преодолее най-сериозното изпитание, пред което се е изправял и което ще промени не само неговата съдба, но и съдбата на Мултивселената.

МАТРИЦАТА: ВЪЗКРЕСЕНИЯ

Дати: 10-13.01.2022

Час на прожекциите: 20:30

Цена на билетите: 8,00 лв.

С “Матрицата: Възкресения” се завръщаме в свят с две реалности: едната, на обикновеното ежедневие и другата, с това което се случва отвъд него. За да разбере дали неговата реалност е истинска, Томас Андерсън ще трябва още веднъж да избере да последва белия заек. А ако Томас… Нео… е научил нещо през всичките тези години, то е, че макар изборът да е илюзия, той е единственият път извън или в Матрицата. Това, което Нео не знае е, че Матрицата е по-мощна, по-защитена и по-опасна от всякога.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

КНСБ: През 2021 г. много българи обедняха от честен труд

„За съжаление, през 2021 година много българи обедняха от честен труд. Трябва да компенсираме тези, които не бяха подкрепени“, заяви Любослав Костов от КНСБ в студиото на „България сутрин“. В края на миналата година председателят на КНСБ Пламен Димитров заяви, че ако има консенсус в новото управление за запазване на […]