Пищна българо-ромска сватба се вихри в Северозапада

NetNews

Голяма сватба се вихри днес в Мездра и Враца, научи агенция BulNews.

Младоженците Персиян Николов и Каролина Кьолер са българка и ром, които днес минават под олтара и се вричат във вечна любов и вярност един към друг. След шумно тържество в Мездра, двамата ще отпразнуват подобаващо старта на семейния си живот в ресторанта на хотелски комплекс „Чайка“ във Враца.

Бащата на момчето е проспериращ бизнесмен, който е тръгнал от коня с каруцата и е достигнал сегашното си ниво, благодарение на трудолюбието и предприемчивостта си.

Запознати твърдят, че родителите на булката са скромни хора, които нямат високи доходи. Днес те дават дъщеря си и са изключително щастливи, че момичето им ще може да живее в лукс и охолство в новото си ромско семейство.

Пищното тържество е показател, че обществото става все по-отворено и любовта няма граници, а интеграцията на ромския етнос в България се движи с пълни обороти.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новият договор на Салах цел №1 на Ливърпул

Ливърпул продължава преговорите с Мохамед Салах за продължение на контракта с египтянина. Това е и главен приоритет за мениджъра на мърсисайдския тим Юрген Клоп, съобщава журналистът Николо Шира в „Туитър“. Според него в Ливърпул са уверени, че всичко ще премине успешно, въпреки слуховете, че Салах настоява да получава по 500 […]