Планират продължение на „Игра на тронове“, посветено на Джон Сноу

NetNews

Американската стрийминг услуга HBO планира да пусне продължение на телевизионния сериал „Игра на тронове“ (Game of Thrones, 2011-2019), което ще бъде изцяло посветено на героя му Джон Сноу. Това съобщи „Холивуд Рипортър“, цитирано от dariknews.bg.

Очаква се Кит Харингтън, който е номиниран два пъти за „Еми“ за ролята си на Джон Сноу, да участва в проекта.

Списанието отбелязва, че новият сериал може да „преобърне из основи“ финала на „Игра на тронове“ – най-популярният проект в историята на HBO, носител на рекорден брой награди „Еми“. В продължението може да се завърнат и други герои, оцелели в оригиналната поредица, като Аря Старк, Санса Старк и Бриена Тарт.

Премиерата на „Игра на тронове“ по HBO е през 2011 г., а последният (осми) сезон излезе през 2019 г. Филмът е базиран на поредицата романи на Джордж Мартин „Песен за огън и лед“, първият от които излиза през 1996 г. Освен Кит Харингтън, в сериала участват Емилия Кларк, Мейси Уилямс, Питър Динклидж и Лена Хийди.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ЕК: Русия използва дезинформацията като част от военната си агресия

Еврокомисията приветства публикуването на укрепен Кодекс за поведение във връзка с дезинформацията. Подписалите 34 страни, като платформи, технологични дружества и представители на гражданското общество, последваха насоките на Комисията от 2021 г. и взеха предвид поуките, извлечени от кризата с COVID-19 и агресивната война на Русия в Украйна. Укрепеният кодекс се […]