Полицаите във Великобритания ще пробват електрически Mustang

NetNews

Ford направи специален патрулен автомобил на базата на електрическия Mustang Mach-E по заявка на няколко полицейски управления във Великобритания. Към момента е преработен само един автомобил, но при засилен интерес най-вероятно от Ford ще бъдат отворени към преправянето на още автомобили.

Полицейският Mustang се отличава с типичните цветове за автомобилите на властите във Великобритания със синя и жълта разцветка, както и със задължителните светлини със син и червен цвят на покрива и в предната част.

Интересното е, че добавените светлини са свързани към допълнителна батерия, за да не се отразяват на пробега на автомобила. В интериора единствената промяна е добавянето на контролен модул за светлините и сирените под екрана на инфотеймънт системата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Последно сбогом! С аплодисменти изпратиха Белмондо в църквата "Сен Жермен де Пре" в Париж

Аплодисменти съпътстваха обявената в тесен кръг църковна церемония, с която близки и приятели изпратиха Жан-Пол Белмондо сутринта в църквата "Сен Жермен де Пре" в Париж. Заедно със семейството и роднините се събра и почти цялото "артистично семейство" на Франция. Почитатели скандираха името на Ален Делон при влизането му в храма. […]