Полицаи дебнат пред дома на журналист след гостуването му в ТВ 7/8

NetNews

Полицаи пред дома на журналиста Стоян Тончев след вчерашното му участие в телевизия ”7/8”. За това съобщи самият той в социалните мрежи. Според разказа на Тончев от ранни зори патрулки дебнат пред дома му, като няколко пъти униформени са звъняли на вратата.

Само преди седмица Тончев стана жертва на поредна репресия от страна на прокуратурата. Държавното обвинение изпрати опозиционния журналист на психиатрична експертиза.

ФрогНюз припомня, че в началото на тази година той бе принудително вкаран в психиатрията в Бургас, след като полицията го извади от дома му в Поморие, че уж трябва да отиде в Бургас, за да разпознае нападателите си. По този случай пред февруари срещу Стоян бе образувано досъдебно производство за хулиганство. Любопитното е, че близо 10 месеца по-късно разследващите решават, че във връзка с това разследване на журналиста трябва да се извърши нова психиатрична експертиза, макар такава да е направено още в началото на годината. Тя доказва, че Тончев е психически здрав, но има постравматичен стрес заради преживяния зверски побой над него през 2016 година, при който той едва не загуби живота си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Последните думи на мъж, починал в линейка: Бойко нали обеща никой да не умира пред болниците

Възрастен мъж на 77 години с COVID-19 умира в линейка пред болницата в Елхово докато медици се чудят къде да го настанят. До последно той е бил в съзнание, а в последните си минути се е чудил защо не му помагат. Синът му разказа пред бТВ, че баща му е […]