Поредно нарушение! Ресторант в Кюстендилско гази противоепидемичните мерки

NetNews

Хванаха работещ ресторант в село Джерман, съобщиха от полицията.

Проверката на полицията е извършена снощи. При нея е установено, че ресторантът работи с посетители, въпреки въведените противоепидемични мерки, предава Дарик.

По случая е уведомен дежурният прокурор, образувано е и досъдебно производство за нарушаване заповед на министъра на здравеопазването за налагане на мерки против разпространението на заразна болест.

До момента в Районен съд-Дупница са завършили осем дела за престъпление, а именно нарушаване на противоепидемичните мерки срещу разпространението на COVID-19 от лица, които не са спазили предписание за поставянето им под карантина.

Наложените наказания, след одобряване на постигнатите между страните споразумения, са „Пробация“, за срок от 6-8 месеца.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

На "Калотина" обсъдиха пропускането на товарните автомобили, пристигащи от Великобритания

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски и директорът на Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) гл. комисар Светлан Кичиков посетиха ГКПП „Калотина“ за да обсъдят на място организацията за пропускане на товарните автомобили, които пристигат на територията на страната с начална точка на отпътуване от Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия, […]