Порно сайт предлага работа на Снуп Дог за милион долара

NetNews

След скорошна роля като коментатор на боксов мач, рапърът Снуп Дог получи бизнес предложение отново да бъде коментатор, но в порнофилми.

Американският рапър и музикален продуцент Снуп Дог привлече вниманието към себе си с неотдавнашната си роля на коментатор на боксовия мач-реванш между Майк Тайсън и Рой Джонс-младши. Този мач беше гледан от десетки милиони хора по целия свят.

Рапърът се оказа неистово смешен в новата си роля, което не убегна на порно сайта "ImLive", който веднага заключи, че той е точно този, от когото се нуждаят. "ImLive" е предложил на рапъра милион долара, за да бъде коментатор или разказвач на техните порнофилми за нуждите на незрящи потребители.

Снуп все още не е коментирал предложението, въпреки че компанията за възрастни твърди, че са "убийствено" сериозни. "Ние от "ImLive" вярваме в иновациите и мисленето извън рамките.

Възможността да ви слушаме как описвате анатомията на нашите красиви актьори, ще даде на нашите зрители в неравностойно положение едно от най-забавните преживявания в живота им", се казва в предложението на компанията към Снуп Дог.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Емблемата на българската журналистика и кинорежисура Милен Гетов навърши 95 години

Доайенът на българската журналистика и телевизия Милен Гетов навърши 95 години. С Българската национална телевизия го свързват дълги години отдаденост и знакови филми и предавания. Човек на два века и трия строя, така се определя самият Милен Гетов. На 19 вече е военен кореспондент, после превзема печатните медии. Но любовта […]