Последната напуснала „Ергенът“ разплака Виктор

NetNews

В снощния епизод на „Ергенът“ Виктор покани всички останали момичета в шоуто на групова среща, на която те трябваше да вкарват дискове на различни колове, което им печелеше привилегията да имат „бърза среща“ с Ергена, пише sofialive.bg.

Срещите на някои от дамите продължиха секунди, а на други минути. С най-много „бързи срещи“ се оказа Александра, а с най-малко Дениз.

В този епизод една от дамите проведе сериозен разговор с Виктор, на който призна, че няма чувства към него и може би няма да се получи между тях. Марта предпочете да бъде честна с него и да не го залъгва, за което той беше благодарен.

В края на вечерта се проведе церемонията на розите, на която именно тя загуби битката за последната роза. Дилемата беше между Людмила и Марта. Изборът беше труден, защото през последните епизоди Виктор не разговаря особено с Людмила, а след като Марта му сподели, че има вероятност да се събере отново с бившия си мъж след време, надеждите на Ергена за общо бъдеще с нея бяха заличени.

„Надявам се наистина да намериш това, което търсиш“, каза му на сбогуване Марта.

„От самото начало те нося в сърцето си. Искам да знаеш, че имах голяма дилема през цялото време – дали да избера себе си или да избера теб. Завинаги ще бъда твой приятел“, отговори той. Сбогуването с Марта разчувства Виктор и той пророни няколко сълзи на разлъка с нея.

Марта беше категорична, че предаването за нея е преживяване, което ще помни цял живот.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Бивша колоездачка пак провокира със секси снимки

Допреди известно време Лучия Яворчекова беше считана за една от най-сексапилните спортистки в света. Тя обаче реши да се оттегли от колоезденето, за да стане еротичен модел. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от Lucia Lachkovic Javorčeková (@luciajavorcekova) Ослепителната словачка не спира да провокира със секси снимки в социалните […]