Последна битка между племената в „Игри на волята“

NetNews

Последна номинационна битка посрещна Непобедими и Безстрашни на Арената на приключенското риалити “Игри на волята: България”. Двете племена трябваше да определят свой защитник, който да държи тежък кош във въздуха, определящ изхода на битката. Филип доказа своите качества и защити племето на Безстрашните, което превърна всички състезатели в жълти екипи във финалисти. Той спечели доверието на своите съплеменници, както и наръчника на война – книгата “Готов за победа”.

Непобедимите се движиха по-сигурно по трасето от своите противници и напълниха коша на Филип с повече тежести. Срещу него на най-отговорния пост беше Алекса, който обаче не успя да удържи своята тежест от 65 килограма. Алекса прие загубата изключително лично, което изправи червените пред тежка равносметка преди втория им племенен съвет за седмицата.

Победата на Безстрашните приповдигна настроението в племето. Гого разкри пред Джаферович, че именно елиминацията на Генчо в капитанския дуел има отношение към добрия им резултат в двете номинационни битки. Това признание успя да обедини двете коалиции в племето на крачка от финалната права.

Изборът пред Непобедимите кого да номинират на последния племенен съвет за сезона беше изключително труден. Най-много гласове получи Зорница, която още утре ще се изправи срещу своя съплеменник Алекса в тежък елиминационен дуел, който ще определи последния финалист в битката за 100 000 лв.

Алекса или Зорница – кой е по-добрият войн? Кого ще избере всеки един от тях за свой съюзник? Какво тежко трасе очаква двамата състезатели на Арената? Последният финалист в четвърти сезон на “Игри на волята: България” ще стане ясен тази вечер в 21:00 ч. само по NOVA.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

За Коледа: Фирмите ще раздават тематични подаръци и по-малко парични бонуси

Повечето компании у нас планират да зарадват служителите си с тематичен подарък за Коледа. Минимален процент от тях обаче са отделили бюджет за коледен бонус. „Паричният бонус е практика в България. Компании в сектори като IT, Autsorsing задължително имат практика за изплащане на бонус. Традиционно във финансов сектор, телекомуникация също […]