Последните думи на мъж, починал в линейка: Бойко нали обеща никой да не умира пред болниците

NetNews

Възрастен мъж на 77 години с COVID-19 умира в линейка пред болницата в Елхово докато медици се чудят къде да го настанят. До последно той е бил в съзнание, а в последните си минути се е чудил защо не му помагат.

Синът му разказа пред бТВ, че баща му е казвал: Бойко нали обеща, никой да не умира пред болниците?

За съжаление обаче възрастният мъж не стига до необходимата медицинска грижа. Той е трябвало да бъде закаран в Ямбол, организацията на неговото транспортиране до там обаче отнема много ценно време, което е пагубно.

В болницата в Елхово са категорични, че мъжът не е бил за тях, защото нямат апарат за вентилация. По разказите обаче на близките на починалия те не са срещнали адекватно отношение и се е изгубило ценно време. Два часа минават в търсене на помощ.

Синът пък каза, че сам е слагал кислородната маска на баща си няколко пъти.

Междувременно стана ясно, че управителят на болницата в Елхово е подал оставка, защото ситуацията в лечебното заведение е много тежка.

Кметът на Елхово изказа съболезнования на семейството. Той потвърди, че медиците са болни и COVID отделението не работи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Славиша Стоянович привика двама на личен разговор

Славиша Стоянович е привикал на личен разговор Мартин Райнов и Тома Даске, съобщава Тема спорт. Двамата висят с картони, като имат на сметката си по 4 официални предупреждения и при ново, ще бъдат наказани от БФС с лишаване от права за 1 среща. След гостуването на Берое на "сините" им […]