Посолството ни в Гърция предоставя удостоверение за придвижване до избирателните секции

NetNews

Във връзка с предстоящите на 4 април парламентарни избори и предвид действащите ограничителни мерки на територията на Република Гърция посолството на Република България в Атина предоставя на българските граждани, пребиваващи в страната, Удостоверение за придвижване до и от избирателните секции, включително от други населени места.

Документът за придвижване е съгласуван с Министерството за защита на гражданите на Гърция като валиден документ за придвижване в изборния ден за целите на упражняване на избирателното право на българските граждани.

Чрез този документ се гарантира правото на придвижване на българските граждани в Гърция в деня на изборите. Документът е валиден от 07:00 до 21:00 часа на 4 април.

Документът е публикуван на интернет страниците на посолството ни в Атина и Генералното консулство в Солун на следните адреси:

– https://www.mfa.bg/embassies/greece/news/29067 – https://www.mfa.bg/embassies/greecegk/news/29068 – при необходимост да бъде представен на компетентните гръцки власти

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Транспортна стачка в Букурещ

Голяма транспортна стачка се провежда в Румъния, съобщи Румъния либера. Протестът е на служителите в метрото в Букурещ. Кметът на града призова за бърз диалог. Това може да възобнови движението. Стотици синдикалисти спряха движението на метрото тази сутрин. Това затрудни цялостния транспорт в града. Много граждани бяха изненадани и търсеха […]