Потушен е пожарът, лумнал в землището на с. Калчево, Ямболско

NetNews

Вчера следобед в землището на с. Калчево лумна пожар. Сигналът е получен към 16.50 часа. На място пожарникарите установяват, че горят сухи треви, отпадъци на сметище, също така изоставени лозови масиви и овошки. В гасенето са се включили два екипа огнеборци. Не е допуснато навлизане на пожара в населеното място. Причините за възникването на огъня и нанесените щети са в процес на изясняване.

През изминалото денонощие дежурните екипи на РД“ПБЗН“ са се отзовали общо на 6 сигнала за пожари в областта. В четири от случаите са сухи треви и отпадъци – без загуби.

Снощи, към 20:30 ч. е постъпил сигнал и за самозапалил се товарен автомобил в двора на земеделска кооперация в град Стралджа. Случаят е овладян от един екип огнеборци.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Денков пожелава пълноценно присъствено обучение през цялата година

Обръщение към всички ученици и учители по случай първия учебен ден отправи министърът на образованието Николай Денков. Той пожела успешна учебна година, заредена с надежда и полезни знания. "Посрещаме новата учебна година по-опитни, подготвени и отговорни, повече знаещи и можещи. Затова и по-уверени в себе си. Вярвам, че можем да […]