Почина актьор от „Титаник“

NetNews

Звездата от „Титаник” Дейвид Уорнър е починал, съобщава „Дейли мейл”. 80-годишният актьор е имал раково заболяване.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>Titanic and Omen star David Warner has died <a href=“https://t.co/wqPGLgPQxM“>https://t.co/wqPGLgPQxM</a> <a href=“https://t.co/nKFeGqGWl2″>pic.twitter.com/nKFeGqGWl2</a></p>&mdash; The Sun (@TheSun) <a href=“https://twitter.com/TheSun/status/1551525522374533123?ref_src=twsrc%5Etfw“>July 25, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Актьорът, изиграл Спайсер Лавджой в „Титаник“, е звезда и от филмите „Коледната песен”, както и „Мери Попинз се завръща”.

Смъртта му беше потвърдена и от семейството му, с официално изявление, в което се казва, че е бил болен последната година и половина.

Уорнър е участвал в „Трон”, „Стар Трек V: Последната граница“, „Стар Трек VI: Неоткритата страна“. Уорнър озвучава Рейш Ал Гул, един от най-големите врагове на Батман в „Батман: Анимационният сериал“, „Супермен: Анимационният сериал“ и „Батман от бъдещето“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Влогърка се разсъблече за своите последователи (СНИМКИ)

Родната влогърка Стела Павлова реши да се разсъблече за своите последователи в Instagram, като така зарадва мнозинството от тях. Изглежда лятото е времето, в което красавиците от интернет нямат проблем да ни се показват по бельо, след като то минава в категория бански. Павлова междувременно иска да се похвали и […]