Почина бабата на Нина Добрев в София

NetNews

Бабата на една от най-известните ни актриси Нина Добрев е починала. Тъжната новина сподели самата Нина в профила си в инстаграм. Актрисата сподели последните моменти с баба си в София.

"Една глава приключи. Сърцето ме боли. Тази година, която беше тест за всички ни, стана още по-лоша. Въпреки това опитвам да съм благодарна. Аз съм голяма късметлийка. Имам толкова красиви спомени, които изкачат в ума ми като филм. Ти ме научи на толкова много и ни обичаше толкова много за 87 години – светът имаше късмет, че беше част от него.

Ти беше светец, възпитател, защитник, любяща майка и баба. И ти беше ангел.

Имах редкия шанс да кажа довиждане. Знам, че толкова хора нямаха този лукс през годината. Но това не ни успокоява.

Благодаря ти, че се задържа за толкова дълго около нас, знам, че не беше лесно накрая и ще ценя последните ни моменти. Обичаме те и ще те носим в сърцата си завинаги. Липсваш ми, Баби. Почивай в мир и изпрати прегръдки на Деди от мен, когато го видиш, написа Добев в профила си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румен Петков: Най-ранна дата за изборите обслужва единствено ГЕРБ

"Изборът на най-ранната дата за провеждане на парламентарните избори обслужва единствено ГЕРБ", коментира председателят на АБВ Румен Петков. Повод за изказването е непреклонната позиция на държавния глава Румен Радев, който в медийните си изяви от последните дни отново заяви, че предложената от него дата – 28-ми март, е оптималният вариант […]