Почина уважаван хирург в България

NetNews

Само на 59 години внезапно е починал един от най-добрите и уважавани хирурзи в България – д-р Иван Толеков. Тъжната вест съобщиха колегите му от великотърновската МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“.

„С огромна тъга съобщаваме, че днес завинаги загубихме нашият приятел и колега д-р Иван Толеков. Д-р Толеков беше един от най-добрите и уважавани хирурзи във Велико Търново, който посвети три десетилетия на пациентите в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“. Екипът на областната болница изказва най-искрени съболезнования на семейството и близките на д-р Толеков за тежката загуба. Поклон пред светлата му памет!“, написаха съкрушените му колеги.

Медикът отдаде три десетилетия на пациентите от Втора хирургия на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ и благодарение на труда и професионализма му са спасени хиляди животи. Именитият специалист беше търсен от пациенти от цялата страна, пише burgas24.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Израел призова гражданите си да напуснат Приднестровието

След България, и Израел предупреди гражданите си да напуснат в най-кратки срокове Приднестровската Молдовска република във връзка със ситуацията в сферата на сигурността и ограничените възможности на израелските дипломати да им окажат помощ. Това се казва в изявление на пресслужбата на Министерството на външните работи на еврейската държава, цитирано от […]