Пребитият младеж в Елин Пелин още е с опасност за живота

NetNews
Пребитият младеж в Елин Пелин още е с опасност за живота

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пореден инцидент с агресия сред младежи.  Момче беше пребито жестоко от 5-6 негови връстници в Елин Пелин. То е прието в тежко състояние с черепно-мозъчна травма в софийската болница „Св. Анна“ и все още е с опасност за живота, съобщиха за БНТ от лечебното заведение. Побоят се случва вечерта на 7 януари. За агресията съобщи неговата сестра.

„Това не е инцидентно сбиване, а е планирано умишлено предварително, те са го причакали на място, което е мъртва точка на камерите, всички са били с качулки, това си е опит за убийство. Имали са детски проблем отдавна, не са били в добри отношения, не са били съученици. Момиче не е център на проблема“, разказа сестрата на пострадалото момче Денислава Ангелова.

По думите ѝ брат ѝ и момчето, което се е признало за виновно, са си уговорили среща.

 „Нанесен му е жесток удар, още хора са се появили да го удрят, за кратко е изгубил съзнание. Какво точно е довело до тази агресия аз не мога да намеря такава причина“, допълни Денислава Ангелова.

Задържани са двама от нападателите, но след 24 часа са освободени, по случая е образувано досъдебно производство.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хронология: Какво е правил Джокович, след положителния си тест за COVID-19?

Новак Джокович поиска медицинско освобождаване от строгите визови правила на Австралия за ограничаване на COVID-19 въз основа на това, че се е заразил с вируса през декември. Сега обаче се появи въпросът дали тенис звездата е нарушил правилата в родната си страна Сърбия, като хората подчертават няколко публични ангажимента, на […]