Пребиха жестоко фелдшер от Спешна помощ в Роман

NetNews

Жесток побой над фелдшер от филиала на Спешна помощ в град Роман. Извършителите са пациент и негов роднина.

Инцидентът е станал вчера следобед, съобщава бТВ.

Пациент с болки в корема търси помощ, дежурният фелдшер го преглежда, бие му инжекция, преценява, че състоянието му не е тежко и го насочва към личния лекар. Именно това отключва агресията на пациента. Започват обиди, заплахи, псувни и когато фелдшерът се опитва да се обади на полицията, е нападнат от пациента и неговия племенник. Дежурният лекар се е опитал да помогне, но е бил избутан.

„Видях дежурния фелдшер да се кара с един от ромите в града. Сдърпаха се двамата, след което фелдшерът влезе да се обади по телефона на полицията. След малко братята роми нахлуха вътре и му нанесоха побой. Ритаха го с крака в лице, по трупа, после с юмруци”, разказа очевидецът д-р Адриан Стоянов.

След това пациентът и неговият племенник още веднъж се връщат и пак нападат фелдшера. Това не е първи случай на нападение над медицинско лице в този спешен филиал.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жената на Годжи направи нещо невероятно насред пандемията

Жената на Годжи предизвика изумление с това, което направи насред поредния пик на пандемията от коронавирус, обхванала страната ни. Броени дни преди края на годината нежната половинка на певеца отвори втори магазин. Преди няколко месеца изпълнителят уж беше притеснил много близките си с новината, че е затънал в борчове и […]