Превърнаха класически Skyline в модерно Camaro

NetNews

Nissan Skyline е един от най-желаните автомобили от JDM феновете в целия свят, независимо коя модификация се продава на пазара. През последните години цените на класическите модели са толкова високи, че дори и екземпляри в не толкова добро състояние се продават за големи суми. Това явно не важи в Япония, където ентусиаст реши да превърне Skyline от 1993 година в модерно Camaro.

Формите на класическия японски модел са преработени, за да съвпадат с тези на американския мъсълкар от 2012 година, макар таванът и калниците да издават донякъде оригиналната кола. Все пак предницата и задницата са оформени максимално близко до тези на оригиналния Chevrolet, a разцветките са идентични с тези на Bumblebee версията.

Под капака работи оригинален двигател от следващото поколение на Skyline, който след няколко модификации вече генерира 405 конски сили. Те се предават към задните колела, чрез механична трансмисия с пет предавки.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Есил Дюран избра джаза (ВИДЕО)

Есил Дюран представи джаз и световни поп класики, в комбинация със свои поп фолк хитове с нов аранжимент в концерта „Другото лице“ на 29 октомври в Joy Station. В цифри събитието изглежда така – три месеца подготовка, 20 подбрани с любов песни, 10 души екип, над 60 минути пеене на […]