Преди да убие децата си Кристина подава многократно сигнали за домашно насилие

NetNews

Кристина, майката от Сандански, която уби децата си, е подавала сигнал в полицията за домашно насилие. Тя е разказала, че е жертва на побой и то многократен от страна на съпруга си.

За днес в Районния съд в Сандански обаче е било насрочено дело, заведено от бащата срещу майката за родителските права, пише Блиц.

Възможно е това също да е провокирало майката, смятат разследващите.

В мрежата разпънаха на кръст Кристина от Сандански, убила невръстните си дечица

Кметът на Сандански също каза, че е разбрал от близки за проблеми в семейството.

"Следствието ще докаже, но очевидно има някакъв тежък, сериозен семеен проблем, който е довел до това решение на един от двамата родители, ако евентуално са те, на там вървят нещата и наистина трудно може да се опише и с думи, трудно може и да го асимилираме", заяви Атанас Стоянов. Психиатрична експертиза ще установи състоянието на родителите преди престъплението.

"Със сигурност има някакво психично разстройство, някакъв психичен проблем при жената и е било редно да му се обърне внимание, това е, изпуснат е моментът.

До колкото разбрах, тя е открита в ступор след деянието, тоест най-вероятно съзнанието ѝ е било замъглено и тя не е осъзнавала действията си", коментира психологът д-р Десислава Безинска-Шеинкова.

За сега няма официални данни майката да е имала психични проблеми. Преди 11 години трагедия като тази в Сандански се разигра и в гърменското село Осиково.

Тогава баща уби по жесток начин двете си деца на 5 и 8 години, след което запали къщата си, а съпругата му едва оцеля след получените изгаряния, но месец по-късно тя почина.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Испания ще ваксинира по-голямата част от населението

Испания ще е ваксинирала голяма част от 47-милионното си население срещу коронавируса до средата на 2021 година. Това обяви премиерът Педро Санчес, предаде агенция "Фокус", позовавайки се на AFP. Той каза, че правителството е изготвило "изчерпателен план за ваксинация", който ще бъде представен на заседанието на кабинета във вторник, което […]