Преместиха в травматологията момичето с ампутирания крак

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

23-годишното момиче, което пострада тежко при катастрофата на 1 октомври в Стара Загора, е в стабилно състояние, предаде Bulgaria On Air.

"Диана е настанена в Клиниката по ортопедия и травматология за продължително лечение, където условията за човек в съзнание са значително по-добри от Интензивното отделение. Стабилизирана е, възстановява се психически предвид преживяното", каза за Радио Стара Загора доц. Георги Арабаджиев – началник на Клиниката по анестезиология и интензивно лечение в УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович".

Другите две млади жени, които също бяха пометени от ученика на кръговото кръстовище, са в добро състояние.

Междувременно стана ясно, че Окръжната прокуратура-Стара Загора е предложила на главния прокурор да възложи в друг съдебен район разследването на делото за катастрофата.

В съобщението, разпространено от Апелативната прокуратура в Пловдив не се споменават мотивите за искането.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Янко Янев: Европа заменя сериозните мощности с неефективни

"Рязкото увеличение на цените на почти всички енергийни носители в Европа, особено на газта и електроенергията, са резултат от една политика, която дълги години се провежда в Европа. Една политика, която води до затваряне на сериозни мощности и замяната им със сложнорегулируеми и неефективни мощности, каквито са възобновяемите източници", коментира […]