Препълнена зала посрещана кандидат-депутатите на ИТН в Стралджа

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Препълнена зала, сърдечен прием и открит диалог – в такава обстановка премина срещата на кандидатите за народни представители от ИТН – Ямбол с граждани в Стралджа. Златомира Мострова заедно с Мария Петрова и Антон Станев представиха приоритети в програмата на ПП „Има Такъв Народ“ в сферата на социалната политика и развитието на малките населени места.

„Всички ние сме експерти в различни области, подготвени да вземаме решения и да работим за промяната на статуквото“, заяви водачът на листата Златомира Мострова. Тя обяви, че кампанията ще протече под мотото „Време е за друго!“ „В краткото 45-о Народно събрание успяхме да свършим част от обещанията към гласоподавателите. Ако има хора, които мислят, че сме се предали и не сме съставили правителство, аз мисля, че е точно обратното. Да не съставим правителство беше абсолютно в реда на нещата, защото без мнозинство в законодателния орган на държавата, няма как да бъде стабилен и Министерският съвет“, каза Мострова.

Кандидатът за народен представител Мария Петрова представи пред препълнената зала в Стралджа приоритети в програмата на ПП „Има Такъв Народ“ в областта на социалната политика и развитието на малките населени места.

По време на срещата беше представена и инициативата на ИТН Ямбол „Лесно е като 2и2“. Антон Станев разясни, че машинното гласуване е сред основните акценти в кампанията на партията в областта. Идеята е гражданите да имат досег до машинното гласуване преди изборите, за да се предотврати евентуалното им притеснение от този начин на подаване на вота. За целта е разработен симулатор на мобилно устройство, който копира визията на машинната бюлетина и участниците в срещата имаха възможност за гласуват с предоставените им таблети.

Срещите на кандидатите за народни представители продължават и през следващите дни. В сряда, 23 юни, те ще посетят Болярово, за да разговарят с хората от общината.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Aко ядем череши всеки ден...

Черешите са любим плод на малки и големи. Ако и вие ги консумирате с наслада, със сигурност ще ви е интересно да научите какво се случва с тялото ви, когато ги включите в ежедневното си меню. Паметта ви ще се подобри Черешите са богати на антоцианин – съединение, което има […]