Приемат мостри за конкурсите в рамките на тунджанския Празник на виното

NetNews

До 9 февруари Всеки желаещ да участва в конкурсите за бяло, червено вино и за гроздова ракия, в рамките на традиционния тунджански фестивал, трябва да представи материали за дегустация до 9 февруари, съобщиха от общината. Мостри се приемат както в административната сграда на община „Тунджа” (стаи 316 и 318), така и в кметството на с. Скалица.

Тази година Празникът на виното е планиран за 11 февруари, петък, в с. Скалица, като ще бъде спазена традицията с ритуалното зарязване на лозата. През настоящата 2022 г. това ще бъде 17-ото издание на феста.

Организаторите – община „Тунджа“, кметство Скалица и Народно читалище „Светлина 1928“ обявяват, че провеждането на празника ще бъде съобразено с епидемичната обстановка и въведените мерки.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Филип Морис България отново е най-добър работодател в страната

Филип Морис Интернешънъл получи поредното голямо отличие. За шеста поредна година компанията е отличена със сертификат за топ работодател, както на глобално ниво, така и в Европа и България. У нас компанията е сред шестте работодатели в страната, получили авторитетната награда за добри практики в управлението на човешките ресурси. България […]