Провал! Прокуратурата не знае коя е жената, снимала от спалнята на Бойко Борисов (ВИДЕО)

NetNews

Прокуратурата не е установила жената, която е направила видеозаписа от резиденцията на министър-председателя в Бояна. Това ставя ясно в съобщение от Прокуратурата, изпратено до медиите.

Във времевия промеждутък от 21-вата до 22-рата секунди за кратко се вижда отражението на снимащия – жена в черна рокля, без ръкави, с гривна на ръката, с тъмна коса, но поради лошото качество, както и поради това, че се касае за отражение, за експерта е трудно да определи повече детайли.

Припомняме, че пред германското издание „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг” премиерът Бойко Борисов коментира:

"Снимката е направена в правителствената резиденция, където живея. Отдавна съм разведен и живея сам. Имам ли любовен живот? Разбира се, че имам. Ако хората ги интересува, мога да го кажа: Аз съм човек с човешки потребности".

"Въпросът е, че никога през всичките години, когато една дама ме е посещавала, охраната не е претърсвала и контролирала чантата ѝ", уточнява премиерът.

Снимките от спалнята са направени на 25 септември 2017 година, 4 януари 2019 година, 6 февруари 2019 година, сочи експертизата.

Според експертното заключение при две от снимките се наблюдава, че предметите, намиращи се на нощното шкафче, са подредени по изключително сходен начин, въпреки че самите снимки, според данните, извлечени от файловете, трябва да са били заснети в изключително дълъг промеждутък от време – близо година и половина.

Наблюдаващите прокурори не намират, че по делото са налице доказателства за престъпление, свързано с естеството на вещите от снимките и видеозаписа, произхода на тези вещи или режима на тяхното държане, което да налага отделяне на материали по реда на НПК.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Битият от полицията журналист: Все едно, че аз сам съм се ритал в главата с кубинки

"Нито аз, нито моят адвокат бяхме уведомени за приключилата проверка на 3 декември, научих от медиите“, поясни пред БНР в „Преди всички“ журналистът Димитър Кенаров, който беше задържан на протеста на 2.09.2020 година на т.нар. „Първо Велико народно въстание“, докато заснемал с видеокамера. Задържан е заедно с 5 души в […]