Провокативна българка заби скандален английски милионер (СНИМКИ)

NetNews

Разкрепостената българска изпълнителка Санта Китана, или както е истинското ѝ име Кристина Шидерова, попадна в окото на бурята. Поводът този път не е поредния ѝ провокативен видео клип, а истинска интимна история, с привкус на диаманти, скъпи пури, разкош и разточителство. Румънската преса писа, че българката, живееща в Румъния, се вижда със скандалния английски плейбой-милионер – Тристан Тейт, който от години също живее в Букурещ.

Тристан, за който се знае, че е абсолютен фен на красивите жени, скъпите автомобили и всички земни грехове, не крие, че здраво е хлътнал по българската изкусителка и явно не страда по предишните си гаджета, между които популярната певица Александра Стан и титулуваната за най-сексапилна румънска тв водеща Бианка Драгушану.

Жълтата преса в северната ни съседка вече обожава новата светска двойка, като коментарите са, че най- после Тристан си е намерил достойна дама на сърцето. За разлика от повечето изгряващи звезди, Санта Китана не страда от липса на финансови средства и е далеч от „синдрома на Пепеляшка“. Българката демонстрира независимо поведение, умее здраво да се забавлява, щедро инвестира в музикалната си продукция и публикува секси фотоси на ръба на приличното. Говори се, че Тейт я е забелязал именно в Инстаграм и след няколко сладки чата, разговорите са преминали в среща на живо.

Дали връзката между „Света Китана“ и „звяра от Букурещ“ ще продължи повече от няколко безпаметни седмици, предстои да се разбере. За сега само едно е ясно: в розовото тефтерче на популярната изпълнителка вече е записано поредното мъжко сърце и първото мъжко име, което публично се свързва с нейното.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Звезда на Интер е пред напускане, ако не получи увеличение

Една от най-големите звезди в шампионския отбор на италианския Интер – Николо Барела, настоява за увеличение на заплатата след страхотната година, която изпраща. Според Corriere dello Sport обаче, преговорите не вървят добре и не е изключено скоро да си потърси нов отбор. Европейският шампион с екипа на „Скуадра адзура“ в […]