Прогноза: Слави Трифонов може и да спечели изборите

NetNews

Мълчанието на Слави Трифонов по съдържателни политически теми изглежда странно. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 социологът Кольо Колев.

"Има такъв народ" като че ли се опитва да не се изцапа и да запази силите си за финалния спринт. Тази политическа формация разчита на емоцията, която да я изпрати напред. Партията на Слави Трифонов без съмнение ще е в челната тройка и дори има реален шанс да се бори за победата, защото обществото все още не се е отказало от идеята за промяна на статуквото, заяви Колев.

В чисто емоционален план само нова партия може да обере негативния вот и остатъчната енергия от протестите, добави той.

С думите за предизборна коалиция със Слави Трифонов и Мая Манолова Атанас Атанасов направи нескопосан, дърварски опит да се определи като Опозиция с главно О и получи своя шамар съвсем справедливо, посочи политическият анализатор по повод постът на Трифонов в социалните мрежи след изказването на Атанасов, в който лидерът на Има такъв народ категорично заявява, че партията ще се яви самостоятелно на изборите.

Не можеш да правиш механично обединение на базата на просто на властта. Трябва да имаш и скелет, нещо, за което се обединяваш, коментира Кольо Колев.

В момента изглежда, че е много трудно управляващите да удържат властта, и в същото време изглежда, че за опозицията е много трудно да я вземе, каза още социологът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пациенти изчакват по домовете, докато се освободи COVID легло

Медици от всички отделения на областната болница в Ямбол са засегнати от коронавирусната инфекция. В лечебното заведение са разкрити 61 легла за COVID пациенти и това е максималният брой, в противен случай ще се блокира работата на останалите отделения. През ноември през COVID отделенията на държавната болница са преминали 188 […]