Прогноза: Така ли ще завърши „Ергенът“

NetNews

Остава съвсем малко до финала на едно от най-обсъжданите реалити формати у нас, а именно „Ергенът”. Както писахме по-рано, победителка в първият сезон на предаването, ще бъде рускинята Виктория Капитонова.

Според източници на trafficnews.bg, на финала ще останат Виктория и Алекс, които през цялото време бяха в изключително обтегнати отношения. През целия формат, Виктор демонстрираше най-близки отношения именно с тях двете, а те неведнъж влизаха в остри спорове и отправяха обвинения една към друга.

В последния излъчен епизод, след поредния скандал между двете участнички, напрежението ескалира и Виктория заля Алекс с чаша вода. Въпреки стореното, Виктор избра Виктория да продължи, което сериозно разочарова Александра.

На финала остават Алекс и Вики, а избраницата на Виктор е Александра. Заради безучастното поведение на Виктор при скандала между двете обаче, тя се отказва от победата и Виктория Капитонова печели предаването служебно.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Лондон: Русия е загубила една трета от силите си в Украйна

Британското министерство на отбраната съобщи, позовавайки се на военното разузнаване, че Русия вероятно е загубила около една трета от сухопътните си войски, изпратени в Украйна. В последната сводка на министерството на отбраната се казва, че руската офанзива в Донбас – индустриалния център на Източна Украйна, е загубила скорост и значително […]