Проговори ключов свидетел по делото за убийството на Денди

NetNews

Авангардният столичен артист, художник и диджей Иво Иванов е сред ключовите свидетели по делото за убийството на Любомир Милчев – Денди, пише HotArena.

Той един от хората, които е видял Денди в градинката на столичната църква Свети Георги в нощта на инцидента. „Не помня часа, в който видях Дени – дали беше 12 през нощта, дали 1“.

Диджеят си спомня, че Любомир Милчев е бил „с чантичката, с кученцето си“. Уточнява, че „го видели паднал на земята“. Не назовава обаче имената на хората, които са били с него в този момент. „Денди ми даде визитката си и каза: „Звъннете ми утре да се почерпим“, казва Иво Иванов. На въпрос дали са помогнали на Денди да се изправи, Иванов отговори: „Да, да, да! По главата му имаше кръв“, допълва той пред „България Днес“, ключовият свидетел и допълва, че по-късно е звънял на Денди, но той не е отговарял.

„Аз познавам и бившата му жена. Свързах се с нея веднага след това, но вече беше късно“, разказва Иванов.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Експерт: Путин спира украинската армия с ядрена заплаха

Руският президент Владимир Путин вероятно възнамерява да присъедини окупираните Южна и Източна Украйна директно към Руската федерация през следващите месеци. Това се посочва в анализ на Института за изследване на войната. След това той вероятно ще заяви, че руската доктрина, разрешаваща използването на ядрени оръжия за защита на руската територия, […]