Продадоха крава, кръстена на Виктория Бекъм, за 299 хиляди евро

NetNews

Крава, наречена на Виктория Бекъм, от породата Лимузин беше продадена за рекордната цена от 262 000 британски лири (299 000 евро) на търг, съобщи АФП, цитирана от "Дарик".

Цената е рекордна за Великобритания и Европа. Търгът е организиран миналата седмица.

Уилодж Пошспайс, както е пълното име на кравата, е наследница на дълга линия рекордьорки. Майка ѝ Уилодж Джинджърспайс също е наречена на певица от групата "Спайс гърлс". Отгледана е в Стропшир, Централна Англия.

Фермерката Кристин Уилямс заяви, че продажбата на Пош Спайс е била като "печалба от лотарията". Тя добави, че кравата е "интелигентна и елегантна".

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Cow named Posh Spice after Victoria Beckham sells for £262,000 <a href="https://t.co/HfRKWKyJsV">https://t.co/HfRKWKyJsV</a> via <a href="https://twitter.com/MailOnline?ref_src=twsrc%5Etfw">@MailOnline</a></p>&mdash; H&amp;H Insurance Brokers (@H_Hinsurance) <a href="https://twitter.com/H_Hinsurance/status/1357619996051066881?ref_src=twsrc%5Etfw">February 5, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Според Британската асоциация на скотовъдите, отглеждащи породата Лимузин, "ослепителният външен вид" на кравата и чистокръвността ѝ са допринесли за високата цена, която е "невероятна".

Секретарят на асоциацията Уил Кетли заяви, че това е успех не само за скотовъдите, но и за самата порода.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Антов е в групата за гостуването на Болоня

Бранителят Валентин Антов е в групата на Болоня за предстоящото гостуване на отбора срещу Парма утре привечер. Макар да е само на няколко тренировки с тима на „рособлу”, Синиша Михайлович е вече впечатлен от Антов и го е повикал за пътуването до Парма. Защитникът ни ще играе под наем до […]