„Продължаваме промяната” идва в Ямбол до седмица?

NetNews

Знаковите лица на новия политически проект „Продължаваме промяната” Кирил Петков и Асен Василев, и техният екип вероятно ще дойдат в Ямбол в периода 23-30 октомври. До момента от партията няма официална информация, но графикът на националната им обиколка сочи идване в нашия регион именно в този времеви отрязък.

Екипът на NetNews се свърза още преди седмица с водача на листата тук Мирослав Иванов. Той сподели, че разбира интереса, който има към тях, включително и от наши читатели, но не се ангажира с конкретика кога кандидатите на „Продължаваме промяната” ще се афишират публично сред избирателите в областта, ще имат ли свой офис, в който да приемат граждани и къде ще бъде той.

Националната обиколка на „Продължаваме промяната” е обявена в рамките на три седмици, като първата – от 15 до 22 октомври, включва градове в Северна България. Срещите са интензивни, като за 7 дни се минават 17 населени места. В някои от датите турът включва по 3 града на ден. Днес автобусът на формацията е в Горна Оряховица, Севлиево и Габрово. Северният лъч приключва в Плевен на 22 октомври, петък.

Втората зона на обиколката е Южна България, където попада и Ямбол. За момента няма обявен график. Много е вероятно Ямбол също да бъде комбиниран с други съседни областни градове.

На място, срещите се провеждат на открито, като основен говорител е Кирил Петков. Около него са част от кандидатите, включени в съответната местна листа. Пълно представяне на всеки от тях не се прави, в повечето случаи се споменава само водачът. Форматът на срещите продължава с разговори с дошли симпатизанти, в които се включва и Асен Василев.

Обиколката на коалиция „Продължаваме промяната” ще завърши в областите в Западна България.

Тишината около „Продължаваме промяната” в Ямбол също продължава, дори в социалните мрежи.

Последното нещо, което е коментирал водачът Мирослав Иванов е казусът с двойното гражданство на Кирил Петков. В профила му няма нито ред за това, че е кандидат за народен представител. Поставеният под номер 2 в листата Михал Камбарев активно споделя новини от обиколката на лидерите, но отново нищо за това че е кандидат за депутат – и в Смолян, и в Ямбол.

Най-позната фигура в листата – председателят на общинския съвет в Ямбол Антон Шиков, който е 4-ти в кандидатския списък, по никакъв начин не афишира участието си в изборите.

Няма създадена местна Фейсбук-страница или група, както е например в други градове.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Любимата на Иван, Ирина Тенчева, ще изненада почитателите си с нещо ново

Съпругата на продуцента Иван Христов е известна като водеща от малкия екран, а от известно време и с лайф видеа и различни постове, на кулинарна тематика, в своя Инстаграм профил. Нейните лайфове са изпълнени с ентусиазъм и по всичко личи, че тя обича това, което прави. Почти ежедневно тя показва […]