Продължаваме промяната-Ямбол: Благодарим ви, че не се поколебахте да изберете нов път

NetNews 1

След публикация на NetNews, в която коментираме неестественото мълчание на щаба и хората в листата на „Продължаваме промяната” Ямбол след изборната им победа, на страницата на формацията снощи бе публикувано послание към избирателите.

Закъснялата реакция вероятно се дължи на липсата на политически опит и превес на емоциите. В изборната нощ на жълтите павета в София край лидерите Кирил Петков и Асен Василев бяха забелязани част от кандидатите в Ямбол – водачът Мирослав Иванов, който със сигурност ще бъде един от ямболските депутати, също и тритата в листата Таня Павлова, която бе началник на политическия кабинет на бившия служебен министър на икономиката.

Тъй като вчера представихме на вниманието на нашите читатели обръщенията на другите политически сили, участвали в парламентарния вот, днес публикуваме и това на победителите в изборите за Народно събрание:

„Продължаваме промяната” е първа политическа сила в град Ямбол и областта. Не крием радостта си от тази победа и сме изпълнени с благодарност към всички вас, които дадохте гласа си за нас и нашия отбор. Благодарим ви, че не се поколебахте да изберете нов път. Признателни сме и осъзнаваме голямата отговорност, която имаме.

Вашата надежда е и наша надежда и ние ще работим и занапред, както работихме и по време на кампанията – заедно, слушайки ви, близо до вас и вашите проблеми.

Думите ни са възторжени, но те не биха могли да бъдат такива, ако не са подплатени с дела. И занапред ще се водим от този принцип – нека нашите действия говорят най-силно.

Благодарим ви!

Продължаваме промяната заедно!”

От структурите на „Изправи се.БГ! Ние идваме!” и ДПС в Ямбол все още няма официален коментар. Но пък четвъртата в листата на Изправи се.БГ Мими Караколева още в неделя вечерта публикува лично послание на своя профил. Той звучи така:

 „Благодаря на всички, които ни подкрепиха! Изправи се.БГ е кауза, в центъра на която е България! Заедно сме и занапред!”.

Посланията на останалите партии и коалиции можете да прочетете в предишния ни материал – ТУК.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

One thought on “Продължаваме промяната-Ямбол: Благодарим ви, че не се поколебахте да изберете нов път

  1. Здравейте!
    Радвам се за победата на партия „Продължаваме промяната“. Благодарност към всички Вас! Очаквам промяна в секторите на държавната администрация, намиране на решения и за тай-трудните проблеми на хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето къде работят екипи на ВиК Ямбол днес

Поради отстраняване на аварии е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните населени места: За град Ямбол: – бул. „Ямболен“ -„Лавина“; – ж-к.“Аврен“ № 20. За канализация – ул.“Бобов дол “ №12. За община „Тунджа“: – с. Кукорево, с. Сламино, с. Скалица, с. Каравелово. За район Елхово: – с. Кирилово. […]