Продължаваме промяната-Ямбол: Благодарим ви, че не се поколебахте да изберете нов път

NetNews 1

След публикация на NetNews, в която коментираме неестественото мълчание на щаба и хората в листата на „Продължаваме промяната” Ямбол след изборната им победа, на страницата на формацията снощи бе публикувано послание към избирателите.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Закъснялата реакция вероятно се дължи на липсата на политически опит и превес на емоциите. В изборната нощ на жълтите павета в София край лидерите Кирил Петков и Асен Василев бяха забелязани част от кандидатите в Ямбол – водачът Мирослав Иванов, който със сигурност ще бъде един от ямболските депутати, също и тритата в листата Таня Павлова, която бе началник на политическия кабинет на бившия служебен министър на икономиката.

Тъй като вчера представихме на вниманието на нашите читатели обръщенията на другите политически сили, участвали в парламентарния вот, днес публикуваме и това на победителите в изборите за Народно събрание:

„Продължаваме промяната” е първа политическа сила в град Ямбол и областта. Не крием радостта си от тази победа и сме изпълнени с благодарност към всички вас, които дадохте гласа си за нас и нашия отбор. Благодарим ви, че не се поколебахте да изберете нов път. Признателни сме и осъзнаваме голямата отговорност, която имаме.

Вашата надежда е и наша надежда и ние ще работим и занапред, както работихме и по време на кампанията – заедно, слушайки ви, близо до вас и вашите проблеми.

Думите ни са възторжени, но те не биха могли да бъдат такива, ако не са подплатени с дела. И занапред ще се водим от този принцип – нека нашите действия говорят най-силно.

Благодарим ви!

Продължаваме промяната заедно!”

От структурите на „Изправи се.БГ! Ние идваме!” и ДПС в Ямбол все още няма официален коментар. Но пък четвъртата в листата на Изправи се.БГ Мими Караколева още в неделя вечерта публикува лично послание на своя профил. Той звучи така:

 „Благодаря на всички, които ни подкрепиха! Изправи се.БГ е кауза, в центъра на която е България! Заедно сме и занапред!”.

Посланията на останалите партии и коалиции можете да прочетете в предишния ни материал – ТУК.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

One thought on “Продължаваме промяната-Ямбол: Благодарим ви, че не се поколебахте да изберете нов път

  1. Здравейте!
    Радвам се за победата на партия „Продължаваме промяната“. Благодарност към всички Вас! Очаквам промяна в секторите на държавната администрация, намиране на решения и за тай-трудните проблеми на хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето къде работят екипи на ВиК Ямбол днес

Поради отстраняване на аварии е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните населени места: За град Ямбол: – бул. „Ямболен“ -„Лавина“; – ж-к.“Аврен“ № 20. За канализация – ул.“Бобов дол “ №12. За община „Тунджа“: – с. Кукорево, с. Сламино, с. Скалица, с. Каравелово. За район Елхово: – с. Кирилово. […]