Проплака първата двойка близнаци за 2022 г. в „Света София“

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Проплака първата двойка близнаци за 2022 г. в "Света София"

Снимка: Pixabay

Във втория ден на 2022 г. се роди първата за годината двойка близнаци в Първа Специализирана акушеро-гинекологична болница /САГБАЛ/ „Св. София“, съобщиха от лечебното заведение.

Раждането на двете момченца се е случило благодарение на екипа на д-р Константин Петров. Те са проплакали в 10.17 ч. на 2 януари. Бебетата са доносени и с добро тегло за близнаци – по 2,600 грама.

На 1 януари в болницата са се родили три бебета – две момченца и едно момиченце. Две от ражданията бяха рискови и благодарение на усилията на медиците завършиха успешно – и майките, и бебетата са добре.

За 2021 година в Първа САГБАЛ „Св. София“ са се родили 2151 бебета. От лечебното заведение пожелават децата да растат здрави и да срещат само добро по пътя си.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кирил Петков се надява на нов шеф на КЕВР през януари - да е с опит и мотивация

Посрещам годината с надежда и с чувство на отговорност. Комуникирахме добре с избирателите, сега трябва да покажем, че това, което сме обещали, можем да го постигнем. Това каза премиерът Кирил Петков пред Нова тв, предаде БГНЕС. Политиците трябва да са служители на народа, но целите ни трябва да са споделени […]