Протестиращи пред МС искат оставки и масова ваксинация на управляващите

NetNews

Национален митинг пред Министерския съвет започна в понеделник следобед, предаде Нова ТВ.

Представители на "Системата ни убива" и още няколко организации се събраха в Триъгълника на властта, за да поискат отново оставката на управляващите.

Провеждането на протеста днес не е случайно.

Той се провежда 31 години след 14 декември 1989 г., когато жива верига около Народното събрание поиска отмяната на член Първи от Конституцията, който гласеше, че "Ръководната сила в обществото и държавата е Българската комунистическа партия".

"Наблюдава се в последните седмици, засилена заинтересованост от Ваша страна към населението на Република България, по темата ваксинация. Във всички електронни и печатни медии, темата е неизменно именно тази!

Всички знаем, че реализацията на какъвто и да е било проект, зависи само и единствено от компетентността и управленските качества на заелите се с това кадри! Това пък написаха протестиращите във Фейсбук страницата на "Орловград".

"Това ни мотивира да отправим тази покана към Вас, а именно:

– в удобен за Вас ден и час, да обявите публичната си ваксинация пред населението на Република България. За да се предотвратят, каквито и да е било схеми и манипулации, предлагаме следното: – наши представители, на случаен принцип да избират ваксина из между количеството ваксини, която да бъде проверена за истинност от доказан специалист (намирането на такъв, е наш ангажимент). Убедени сме във Вашата загриженост към Българският народ и това ни кара да сме повече от сигурни, че поканата отправена от нас, не само ще бъде приета, но и реализирана! С това си действие, Вие ще докажете пред гражданите, не само загриженост, но честност и лоялност! Вие, като първи извършили този акт, ще имате възможността да вдъхнете увереност и вяра на всички ни!", пишат още те. Поканата е отправена до премиера Борисов, председателя на НС Караянчева, до Каракачанов, Валери Симеонов, МС, всички народни представители, както до НОЩ и НВЩ

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Георги Пеев назова кой е точният човек за президент на БФС (ВИДЕО)

Бившият национал Георги Пеев заяви, че Стилиян Петров е идеалният кандидат за президент на БФС и призна, че дисциплината е в основата на успехите. "Стилиян е най-подходящият кандидат, защото има уважението на българи и чужденци. Тази лоша шега с болестта дори е в плюс за това той да е толкова […]