Проф. Габровски: България е на кръстопът на твърде много кризи. Това нещо трябва да се спре

NetNews

„През последните години съм получавал много покани за 2 неща – едното е да работя в чужбина, другото е да вляза в политиката, винаги досега съм отказвал. В момента България е на кръстопът на твърде много кризи – социална, икономическа, енергийна, има сериозен мигрантски натиск и една от водещите причини за всичко това е политическата криза. Това нещо трябва да спре по някакъв начин“, заяви след връчването на първия проучвателен мандат проф. Николай Габровски.

По думите му той е изборът като личност, която е консенсусна, професионална, еднакво отдалечена от всички партии, имаща добър диалог с всички, информират от БНТ.

„Това ще даде възможност за нов тон в политиката, защото политическото говорене не води до нищо, както и политическите страсти. Ще разчитаме повече на професионализъм, на хора, които са отдалечени от партийните структури, които са известни със своята експертиза в различните области“, подчерта проф. Николай Габровски.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пътят Окоп-Тенево остава затворен поне още една седмица

Ремонтът на участъка Окоп-Тенево – част от пътя между Ямбол и ГКПП „Лесово“ ще продължи поне още една седмица. Причината са неподходящите метеорологични условия. Движението продължава да се пренасочва по обходни маршрути, е съобщил за БТА директорът на Областното пътно управление инж. Галин Костов.
път в реамонт Окоп-Тенево област Ямбол