Пускат колите в участъка от Околовръстния път на София „Младост“ – Горубляне

NetNews

В 8.00 ч. днес за улеснение на трафика през зимата, се пуска движението по директното трасе на 1,7 км от Южната дъга на Софийския околовръстен път, в участъка между пътните възли "Младост" и "Горубляне", съобщиха от агенцията "Пътна инфраструктура", цитирани от БНР.

Отсечката е част от реконструкцията на 6 км от Околовръстния път между ж. к. "Младост" и АМ "Тракия". Целта е да се улесни пътуването през зимните месеци и да се повиши безопасността. Движението се пуска с временна организация и маркировка и през следващата година работата на обекта ще продължи с полагане на последния износващ асфалтов пласт и изпълнението на всички довършителни работи.

В началото на ноември отново за улеснение на пътуването с временна организация на движението беше пуснат 2,5-километровия участък от Южната дъга – от връзката с магистрала "Тракия" до пътен възел "Герман". Трафикът в отсечката е в три ленти за движение във всяка посока, а при пътен възел "Лозен" се използват и локалните платна.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вашият хороскоп за днес, 06.12.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info Овен Народът празнува, а вие сте толкова сериозни и сдържани, че направо да му се доплаче на човек. Отпуснете малко душата и с усмивка на уста могат да се правят велики дела. Телец Доста ще капризничите днес, а в един момент това вече няма да е интересно […]