Пуснаха под гаранция арестувания в бар играч на Брайтън

NetNews

Полицията в Брайтън пусна под гаранция халфа на местния клуб от Висшата лига – Айвс Бисума, след като той прекара няколко дни в ареста по обвинение за сексуално посегателство, научихме от The Sun.

25-годишният полузащитник бе задържан в нощен клуб със свой приятел, след като една от другите гостенки в заведението се е оплакала от поведението им.

От ръководството на Брайтън анд Хоув Албиън побързаха да потвърдят новината, но не пожелаха да изразят публично становище около случая. Единствено бе потвърдено, че един от арестантите е техен играч.

Тепърва предстои разследващите да стигнат до истината, за да се разбере дали Бисума наистина е прекрачил границата или името му е било излишно опетнено.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хиперекраните на автомобилите: Mercedes ги измисля преди... 25 години

За първи път показан на автомобилното изложение в Париж през октомври 1996 г., концептуалният автомобил разполага с редица функции, които може би са звучали като научна фантастика, но днес могат да бъдат намерени в много превозни средства. "Електрониката разпознава командите на водача като желание за определено състояние на шофиране – […]