Пуснаха първи тийзър на „Дома на дракона“

NetNews

Обратното броене за премиерата на „Дома на дракона“ стартира преди няколко месеца, а днес е време да видим първия тийзър-трейлър на сериала.

Историята, която ще разкаже за събитията 300 години преди времето на Денерис Таргериън, ще тръгне по HBO Max от 22 август, а до тогава се надяваме, че ще можем да видим още доста любопитни кадри, които да ни подскажат очакваното.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“bg“ dir=“ltr“>Част от героите от предстоящия сериал на <a href=“https://twitter.com/hbomax?ref_src=twsrc%5Etfw“>@hbomax</a> – „Домът на дракона“ <a href=“https://twitter.com/hashtag/HouseOfTheDragon?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#HouseOfTheDragon</a> <a href=“https://t.co/lUpSLKPQLI“>pic.twitter.com/lUpSLKPQLI</a></p>&mdash; Fakti.bg (@fakti_bg) <a href=“https://twitter.com/fakti_bg/status/1522249059226071044?ref_src=twsrc%5Etfw“>May 5, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

От краткия клип виждаме, че принцеса Ренира Таргериън (Ема Д’Арси) ще се опита да постави началото на грандиозни промени в политиката на „Вестерос“, а принц Демън Таргериън (Мат Смит) ще влезе в директен конфликт с нея за трона на баща им – крал Визерис Таргериън (Пади Консидин).

Повече подробности ще очакваме през лятото, а за сега можем само да се насладим на краткото намигване от продуцентите.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Премиерът: Енергийни помощи за бизнеса и през май

През май ще продължат енергийните помощи за бизнеса. Това обяви Кирил Петков на извънреден брифинг в МС. Този следобед Петков проведе последователни срещи с транспортния бранш и с работодателски организации заради цените на газа и тока. Българското правителство работи много силно, за да може да имаме ясни доставки на газ, […]