Путин е в паника, сменя гардовете си през две седмици

NetNews

Президентът на Руската федерация Владимир Путин постоянно сменя охраната си. Страхува се, че ще бъде ликвидиран, а заплахата идва не само от украинските спецслужби, но и от неговите собствени.

„Казват, че сега охраната на Путин се сменя веднъж на две седмици, така че, не дай си Боже, да нямат време да ги подкупят и тихо да го удушат някъде“, каза руската опозиционерка Олга Курносова в коментар за „24 канала“, предаде агенция УНИАН.

В същото време тя отбеляза, че Путин е уплашен от възможното отравяне на лидера на Чечения Рамзан Кадиров. „Ако това е било направено с Кадиров, тогава защо да не отровят Путин?.. Путин е уплашен, тревожи се за живота си“, отбеляза тя.

Президентът на Руската федерация се страхува не само от украинските специални служби, но и от собственото си обкръжение, защото бизнесмени и политици, поставени под санкции и загубили много пари и влияние, също могат да му обърнат гръб. Путин е известен с огромната си параноя, а след инвазията в Украйна тя се засили многократно.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Изненадващ нов лидер на "Вагнер"

Статутът на групата „Вагнер“ остава неясен на фона на съобщенията за преговори относно бъдещото сътрудничество на групата „Вагнер“ с руското правителство. Основните бойни елементи на групата „Вагнер“ са разделени в няколко държави, включително Беларус, Централноафриканската република, Либия и Мали, и няма ясен единен лидер на групата „Вагнер“. Това се посочва […]