Путин нарече обединението на руския народ цел на Руската федерация

NetNews

Руският президент Владимир Путин нарече обединението на руския народ цел на страната. Той говори за това в интервю за Павел Зарубин.

Държавният глава отбеляза, че геополитическите опоненти на Москва винаги са се ръководили от принципа „разделяй и владей“, опитват се да го направят и сега. „Но нашата цел е друга – да обединим руския народ“, подчерта Путин.

По думите му Москва също така винаги се е стремяла да разрешава всички спорове с мирни средства чрез преговори и сега действа в правилната посока – защитавайки интересите на своите граждани. Президентът добави, че Русия няма друг избор.

По-рано Путин заяви, че Руската федерация ще постигне целите си по време на специална военна операция в Украйна. „И ние, както правилно казахте, както казват всички тук, трябва да постигнем целите си. И ние ще ги постигнем! Без съмнение“, каза той на среща с майките на военнослужещи.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

България е първата страна в Европа, която ваксинира срещу хепатит В

България е първата държава, въвела ваксинацията за хепатит В. След Тайланд, където има много хепатит В – втора в света и първа в Европа. Сега нямаме млади хора с хепатит В. Това заяви в ефира на NOVA NEWS проф. д-р Константин Чернев – национален консултант на България по вътрешни болести. […]