Путин обвини Запада в заговор за убийство на руски журналист

NetNews

Руският президент Владимир Путин каза днес, че Федералната служба за сигурност (ФСС) на Русия е осуетила западен заговор за убийство на виден руски журналист, предаде Ройтерс.

„Тази сутрин ФСС спря дейността на терористична група, планирала да нападне и убие известен руски телевизионен журналист“, заяви Путин.

Той каза, че Западът се опитва да унищожи Русия отвътре, но че подобни опити няма да успеят. По думите му Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ ръководи усилия за подкопаване на Русия и съветва украинското правителство.

Путин заяви, че чужди медийни организации и социални медии са били използвани от Запада за провокации срещу руската армия. Според него подобни действия трябва да бъдат спрени.

ФСС съобщи, че е задържала група неонацисти, планирала по нареждане на Службата за сигурност на Украйна (ССУ) да убие журналиста Владимир Соловьов, предаде ТАСС.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пътни полицаи разгневиха и унизиха Наско Месечков

Наско Месечков сподели с приятели и последователи в социалните мрежи как той и съпругата му са преживели грубо унижение на пътя от страна на пътни полицаи, които ги спират за проверка. Ето какво разказа танцорът: „Не мога да повярвам къде живеем ние и децата ни!!! Сега бях спрян на околовръстен […]