Първата целувка на Неда Спасова била с момиче

NetNews

Животът ни често бива сравняван с книга, чийто автор сме самите ние, пишейки собственоръчно своята история, посредством решенията, които вземаме, и изборите, които правим. В началото страниците на този том са празни, просто множество бели листи, но постепенно те се изпълват от случките и събитията, изграждащи нашето битие. Именно тях наричаме опит и го мерим в години. Благодарение на него обаче, все по малко неща в ежедневието ни се случват за първи път, лишавайки ни от придружаващите ги чисти и неподправени емоции, пише сайтът life.dir.bg.

Първото популярно лице, което дава интервю в новата рубрика на сайта, разкривайки най-личните части на житието си, е актрисата Неда Спасова. Тя по принцип не е медицинска сестра, нищо че всички почитатели на сериала "Откраднат живот" я познават точно като такава.

Тя е харизматична и очарователна, а усмивката ѝ рядко слиза от нейното лице. Но освен това се оказа пряма и откровена. Пред Dir.bg екранната Кая Райкова призна, че първата ѝ целувка е била с… момиче.

Любовта я спохожда на 14 г. – тогава е първата ѝ връзка. Проблемът е, че в онзи период тя все няма опит в интимните взаимоотношения. Поради тази причина Неда отива при най-добрата си приятелка, която е по-голяма от нея, като я моли да я научи как да се целува, защото изпитва срам от своята неподготвеност.

На въпроса кога е разбрала, че Дядо Коледа не съществува, тя отговаря, че всъщност никога не е вярвала в него.

"Първо, защото в детската градина той винаги бе с маратонките на майстора и веднага го хванах. А и майка ми никога не ме е лъгала в съществуването му", казва тя.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Продава се рядка Волга с V8 на КГБ, с прякор „Догонващата“

В Москва беше пусната в продажба рядка модификация на GAZ-3102 "Волга" от 1994 г. Модифицираният седан, който е черен на цвят, служи в отдела за президентска сигурност и се оценява на 1 900 000 рубли (€21 000). Модификацията GAZ-31013 се появява за първи път по пътищата на СССР през 1982 […]