Първият iPhone срещу първия смартфон с Android (ВИДЕО)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

През 2007 година на пазара се появява първият iPhone, като едва ли е нужно да разказваме за революцията, която Джобс прави и останалото в съзнанието на мнозина фенове на Apple събитие с Джобс на сцената.

Официално първият iPhone влиза в продажба през месец юни 2007 година, а само няколко месеца по-късно през 2008 година на пазара се появява и първият смартфон с Android, познат като HTC Dream или T-Mobile G1.

Сега близо 15 години по-късно видео в TikTok ни показва как двата смартфона се справят в директна битка един срещу друг. Двете устройства са поставени едно до друго, а снимащият ги включва едновременно, за да видим кое от тях е по-бързо. Кое от тях ще стартира по-бързо, вижте във видеото.

@androidvsapple_

First android vs first iPhone ##apple ##samsung

♬ original sound – ANDROID VS APPLE Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Голяма компания се отказа от строеж на сграда

Световният производител на чипове – Intel, се отказа да инвестира в нова сграда във Великобритания. Причината е Brexit, коментира изпълнителният директор на компанията Пат Гeлcингъp. Той призна, че преди страната да напусне Европейския съюз Intel е обмислял подобно вложение, но след това са се отказали. Intel е не само сред […]