Пътните фирми блокираха центъра на София с тежка техника

NetNews

Започна четвъртия национален протест на пътните строители, този път той е с тежка техника на жълтите павета в София.

В момента те са разположени на бул. Дондуков, но се местят пред сградата на Министерски съвет, пътната обстановка е затруднена, а бул. Цар Освободител е затворен.

"Безотговорното поведение на г-жа Комитова не ни дава друга алтернатива, за което искаме нейната оставка. От днес всеки ден протестът ще е с тежка техника и хора. Няма значение, каквито и глоби да наложи СДВР, те са нищожни в сравнение с 900-те милиона, които ни дължи държавата, каза Стефан Чайков.

И допълни: Пътностроителният бранш няма какво да говори с г-жа Комитова оттук нататък, всеки ден ще е така. За мен единственият човек, който може да реши проблема е министър–председателят. Всеки ден ще протестират в центъра на София, допълни той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ВиК аварии и ремонти в Ямболско на 11 октомври

Поради отстраняване на аварии е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните населени места: За гр.Ямбол: – ж-к.“Зорница“ №8; – пресечката на ул.“Тракия“ и ул.“ Мидия“; За Община Тунджа: – с.Веселиново,с.Бояджик, Миладиновци; За община Елхово: – с.Мелница, с.Лесово ; Община Стралджа: – ул.“Г.С.Раковски“ ; – с.Атолово; – с.Джинот, с.Палаузово; Телефон […]