Радев реди нов служебен кабинет?

NetNews

Очаква се управляващата коалиция да се разпадне до месец заради Северна Македония, пише седмичникът „Филтър“.

Според изданието президентът Румен Радев е решил да даде възможност при падане на кабинета да се конструира ново управление в рамките на този парламент, но това по-скоро изглежда утопично и реално на вратата чукат извънредни избори.

Последното означава, че предстои съставянето на нов служебен кабинет, който да спре свободното падане на страната в икономически и политически план. За това намекна и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който на среща с български изселници в Турсия заяви: „След Байрама да се готвим за предсрочни избори“.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също смята това за най-правилното, защото управляващите доказали, че не могат да направят каквото и да било при една криза, пише „Филтър“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Западът иска да унищожи Русия? Не, просто иска Русия да не напада съседите си.

На Русия трябва да се отнеме възможността да води агресивна война, заяви германската министърка на външните работа Аналена Бербок. „Чрез санкциите ние целим в близките години да не бъдат вече възможни руски военни действия в други региони“, обясни Бербок. Но кремълската пропаганда убеждава руснаците, че санкциите нямат пряко отношение към […]