Радостин Василев ще освободи цялото ръководство на тотото

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Радостин Василев ще освободи цялото ръководство на тотото

Снимка: БГНЕС

„В понеделник освобождавам всички членове на съвета на директорите и изпълнителния директор на Българския спортен тотализатор. По първи мои анализи има изключително тежки проблеми в БСТ. В последните шест години четири са на загуба. Ще преминем към ново ръководство на БСТ“. Това обяви спортният министър Радостин Василев на извънреден брифинг днес.

„След това ще се действа с „Национална спортна база“, „Академика“, „Сердика Спортни имоти“, допълни той.

„Спират се всички порочни практики в министерството. Ще има нови договори с федерациите. Няма да има повече пари с телефонни разговори. Днес един човек си помисли това и сгреши“, допълни той по отношение на Илиана Раева.

„Това бе единствената негативна реакция на срещите с федерациите. Ще дадем дори запис на медиите“, допълни той.

Реакцията дошла след питане за допълнителното финансиране за домакинства на големи състезания.

„Единственото което казах, че федерацията е една от добре финансирана. След това последва една тирада, която бе доста обидна. И тя си тръгна. Остана впечатлението, че се търсеше конфронтация“, допълни той.

„Затворям кранчетата, които са към системата на мафията. Всичко започвам и всички проверки на федерациите“, допълни Василев. „Няма как да има отделени едни 1,5 милиона при Пламен, за да се строи. Тук някои хора, които се свързани с мафията, си говорят с малки имена“, каза още той.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румен Овчаров: Хората от БСП във властта стоят сериозно и адекватно

Снимка: БГНЕС „Аз не подкрепям изключванията. Нито когато Сергей Станишев си разчисти сметките с Георги Първанов, Румен Петков, Ивайло Калфин. Бях против при всяко гласуване, като не съм гласувал сега и за изключването на Кирил Добрев. Макар че за мен той е типичен, клиничен пример за търгаши с партиен билет, […]