Радост за Мъри! Левски подписа важен за него договор

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Ръководството на Левски обяви подписването на нов договор. Става въпрос за партньорство с компания, свързана с управлението на спортната форма при играчите. Така "сините" изпълниха едно от големите желания на Станимир Стоилов, който при завръщането си заяви, че е срамно в клуба да не работят с информация за физическото състояние на футболистите.

Ето какво написаха "сините":

"ПФК Левски" подписа договор с компанията "Барин Спортс". Изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков и изпълнителният директор на компанията Владимир Грозданов сложиха подписи под контракта, който е за срок от четири години.

"Барин Спортс" е основана през 2015 година с цел да подпомага спортни клубове и треньори да вземат възможно най-информираните решения в реално време. Компанията предоставя услуги, свързани с управление на спортната форма, медицински и функционални изследвания от ново поколение, персонализирани програми за развитие и възстановяване, както и видео анализ.

Системата "Барин Спортс ПРО 3", която ще бъде на разположение на клуба, проследява физическото състояние на играчите и изпълнението на тактическите указания чрез визуализация на повече от 50 показателя изцяло в реално време. Уникалните тактически инструменти в системата дават възможности за анализ на връзките между функционалното състояние на играчите, работата, която извършват и доколко тази работа е полезна за представянето на отбора.

Понастоящем 5 отбора от efbet Лига и 3 академии в България ползват услугите на "Барин Спортс", като първият клиент на компанията е от 2017 година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Затвор за шофьор от Лом, седнал зад волана с 2,4 промила

Районният съд в Лом издаде ефективна присъда от четири месеца затвор за 31-годишния И.Ц.З. от крайдунавския град, който шофирал лека кола с алкохол от 2,4 промила в кръвта, съобщиха от Окръжния съд в Монтана, цитирани от Нова телевизия. В ранните часове на 26 декември 2019 година И.З. бил спрян в […]