Разбиха оргия с 68 участници

NetNews

Полицията разби суинг парти с 68 участници в Хамбург заради нарушения на мерките за коронавируса, съобщи вчера полицейски говорител, цитиран от ДПА.

Купонът се е състоял в апартамент и не са били спазени хигиенни изисквания като социалното дистанциране. Информационните листове за проследяване на контакти освен това не са били коректно попълнени.

Участниците са били отпратени от полицията и сега подлежат на глоба. Според говорителя всички те са съдействали изключително много.

Правилата за публични събития, като например задължението да се носи маска, да се спазва социална дистанция и да се изпълняват изисквания за тестване при събирания на закрито, в момента се прилагат в голяма степен в Хамбург.

Те важат за частни партита с над 10 души, припомня БЛИЦ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

ВиК аварии и ремонти в Ямболско на 2 август

Поради отстраняване на аварии е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните населени места: За гр.Ямбол: – ул.“Недялко Месечков“ № 17; – ул.“Милин Камък “ – Кръгово За район Тунджа – с.Завой, с. Ханово За район Стралджа: – с. Правдино;– с. Александрово За район Елхово: – с. Мелница;– с. Изгрев;– […]