Разбиха престъпна група за трафик на хероин

NetNews

Разбита е международна организирана престъпна група за трафик на хероин с участието на служители на ДЕА, съобщиха от Специализираната прокуратура. В операцията са участвали и служители на ГДБОП.

На брифинг и.ф. ръководителят на СП Валентина Маджарова и директорът на ГДБОП Любомир Янев дадоха повече информация по случая.

Задържани са шест лица – трима са българи, двама са сърби и едно лице с двойно гражданство. Става дума за около 20 кг хероин, заяви и.ф. ръководителят на СП Валентина Маджарова, като уточни, че това е ориентировъчно количество.

Досега не сме имали канал, който търгува директно със САЩ, каза директорът на ГДБОП Любомир Янев. Нямаме информация как е изнасян, но имаме информация как е внесен, уточни той и допълни, че става въпрос с камиони през сухопътни граници.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стотици са арестувани при военния преврат в Мианма

Стотици хора са арестувани при вчерашния военен преврат в Мианма, съобщи японската агенция Киодо, предаде БНР. Местни медии информират, че всички членове на управляващата партия Национална лига за демокрация, които са били в столицата Найпидо, били задържани. Мнозина от тях били там за новата сесия парламента, която трябваше да започне […]