Разследват вандалски прояви от протеста срещу БФС

NetNews

Разследват вандалски прояви от протеста срещу БФС

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Безредиците по време на протеста срещу БФС в четвъртък се разследват от полицията. Целта е се установи кой стои зад вандалските прояви, нанесли сериозни щети по входа на сградата в Бояна.

Освен това униформен служител е със счупен нос, след като пострада докато охраняваше мероприятието. По случаите текат проверки. На два пъти през деня служители на 6-о РПУ са посетили базата на футболния съюз, за да опишат щетите, разкриха пред БГНЕС очевидци.

Още по темата

1 апр 2022 07:30

5

31 мар 2022 17:40

40

31 мар 2022 12:45

18

Изискани са записите от охранителните камери на входа на сградата. Ще бъдат прегледани кадри, излъчени в медиите и социални мрежи.

В същото време шест аматьорски клуба излязоха с декларация, чрез която се обявиха против случващото се пред сградата на Българския футболен съюз. От написаното се разбира, че става въпрос за футболни школи и клубове, които са наематели на базата в Бояна. Сред тях са „Арес“, „ФК Академик 1947“, РМФ, „ФК Сердика“, „ФК „Талант“. С декларацията си те призовават отговорните институции да предприемат необходимите мерки, за да предотвратят ескалиране на напрежението пред входа на спортната база.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пътни знаци се стовариха върху карловчанка

Снимка: БГНЕС На кръговото кръстовище в Карлово на изхода за Бургас 35-годишна жена пострада, след като степенка на товарен автомобил се откачила в движение, съборила два пътни знака на тротара и те се стоварили върху нея, съобщи БНТ. Още по темата 30 мар 2022 16:12 46 28 мар 2022 11:41 […]